Tidig morgon

Jag måste fan erkänna att det ska bli skönt när sista valpen åker......;-) Lilla Eskil....men han bor inte så långt bort så båd ehonom och Texas kommer vi att träffa mkt :-)

Men jag blir inte så himla imponerad när de tvingar mig att gå upp kl 05.....och jag går ju inte och lägger mig igen sen...det e ju liksom inte lönt.

Så kl 07.45 satt jag i traktorn på väg att hämta en höbal för att köra ned till skogsbetet....hahaha, men herre guuud så förbannat med knappar det finns i den maskinen?!? Vad är alla till för undrar jag?! Jag behövde inte en enda knapp för att köra ned en bal så vad är de till för?!? Maken vet ju garanterat....eller så gillar han bara att det e massa knappar ;-)

Sen hämtade jag resten av våra hinder och ställde upp dem på gräsvallen hemma så nu kan vi hoppa på gräs fram tills ridbanan e klar ;-)

Hade tänkt att hoppa idag men tänkte om lite....tar mina språng i morgon istället. Ann kommer och hjälper mig då också.

Så vid 10 var jag redan klar med allt?!? Jo sen har jag ridit Lizza i kväll på en långtur och även tömkört Roxan. Har också hunnit med att lastträna Roxan nu i kväll under tiden som Magnus kapade de där förbannade listerna som skulle vara 45 grader....grrr. Men nu sitter de där i alla fall.Dock måste vi ha hem dörrfoder också innan det e helt klart.

I morgon är en ny dag...jo jag lovar ;-) Eller det kan jag ju inte göra för det KAN ju rent teoretiskt vara den sista dagen....;-) Äh i alla fall så ska Mia komma hit och hjälpa mig med Roxan så att jag kan rida henne lite. Sen får vi se lite. Det mesta e klart till tävlingen så ja....vi får helt enkelt se vad dagen erbjuder ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229