Tidigt

Fasiken så trögt det är att kliva upp nu när det är kolsvart ute......hästarna vill knappt gå ut och inte jag heller ;-) Men de e ute nu i alla fall oavsett om de vill eller inte. Jag är så glad att "regnperioden" inte börjat ännu.........och hoppas det dröjer väldigt länge innan den kommer.

Utbildningsdag,jobbigt men roligt. Man är oftast helt dränerad på energi när man kommer hem så jag är glad att jag bara har Biggis att rida i kväll. Lizza får gå varannan dag denna vecka och sen får hon gå varje dag från nästa vecka,dock bara i skritt än så länge.

Biggis ska trimmas idag för det lär bli kolsvart innan jag sitter i sadeln och Aggish vilar som sagt. HAn är inte superimponerad av Metacamen men han är å andra sidan aldrig impad av sånt jag sprutar in i munnen på honom ;-) Han kniper ihop truten i säkert en kvart efteråt och vägrar ta någon form av godis ;-)

Alla blev vaccinerade igår också så nu är det klart,skönt. Ska bara komma ihåg att åka förbi Dollar också nån dag och ge honom vaccin.

I morgon jobbar jag kväll eftersom jag ska åka in med Biggis till kliniken och kolla hans timglasbursa så det blir fredagskväll på jobbet ;-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Fy fan, jag är redan less på mörkret , hundra reflexer och livet med pannlampa 😩
nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Haha jag håller med.. såå mycket lättare när det är ljust...
nouw.com/brieditiseventing
IP: 82.99.3.229