Tillsvidare

Har pratat med Ergo och de skickar en Amerigo-gjord tillsvidare.Det är en utgående modell men som passar bra just nu. Den ska jag sen ha till dressyrsadeln.

Ergo kommer att ta fram en egen gjord som kommer om 1 mån ca så jag väntar och ser hur den ser ut och om den verkar bra, annars blir det Amerigos andra gjord som jag visade härom dagen ;-)

Vaknade alldeles för tidigt idag.....11.50 men jag klev upp i alla fall och nu ska jag trimma Lizza lite. I dag har jag ingen som kan filma men i framtiden ska vi montera GoPron vid ridbanan så man kan bli filmad utan att någon behöver vara med. Måste bara läsa mig igenom instruktionsboken först...hahaha.

Ellen var inte kvar igår när jag vaknade så det blev ingen ridning på Roxan....vill helst inte göra det ensam ;-) Vi får se i helgen om Ellen har tid att hjälpa mig.....eller ja det måste bli söndag eftermiddag i så fall för i morgon jobbar jag dubbelpass och på söndag tävlar vi.

Ska jobba lite bommar idag och ta ett par språng för att stämma av lite inför helgen. Hon var som en miljon på träningen i onsdags och jag hoppas det fortsätter så :-)

Såhär ser den gjorden ut jag köper tillsvidare i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer