Tisdag

Otroligt hur duktig jag är på att somna precis när som helst. Sen vaknar jag ju ganska snabbt men somna kan jag. I morse gick jag upp 6.30 och funderade lite på dagen supplägg…..det var ju hyggligt grått ute men jag visste att det skulle bli fint senare på dagen. Jag tog en fika och sen bestämde jag mig för att göra min sovtid direkt på förmiddagen inför nattpasset. Och det var inga som helst problem att lägga sig och sova fram till 12 ;-)
Lite äggmacka när jag klev upp och lunchfodring till hästarna och sen kunde jag landa en stund på uteplatsen innan jag röjde av stallet.
Ella kom vid 17 och vi väntade på att de skulle äta upp sitt kvällshö så vi fikade och packade höpåsar under tiden.
Sen red vi ut.Jag med Biggi och Ella med Lizza. Jag är lika nöjd idag som igår ;-) Han känns finare för varje dag och på hemvägen vågade han till och med gå först i både skritt och trav.
Snart ska vi ta oss ut på egen hand igen. Det var ju något som hände med honom efter att Elin åkte av. Jag vet inte om han blev rädd av att flöjta runt på egen hand utan någon på ryggen eller om det var något annat……….lite oklart men efter det blev det problem att rida ut honom ensam?!? Men han är uppenbart orolig och otrygg när han ska gå iväg själv numer så vi kör lite terapi så att han ska få tillbaka modet :-)
Han blir lite störd av myggen men inte så mkt att göra åt. Han hade massor av spray på sig och mer kan man liksom inte göra.
När vi kom hem fixade maken grillat och sen va det snabbt in i duschen och sen iväg till jobbet.
Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229