Tisdag förmiddag

Jobbar kväll idag. Helt underbart att "få lov" att sova ända tills 07 :-) Vaknade visserligen både vid 5 och 6 men inte mer än att jag kunde somna om igen. "Tacksamt" är det helt grått ute men enligt väderkartan SKA det bli sol framåt 9-tiden. Aggishen ska få komma ut på tur i skogen idag. Han gör många träningar varje vecka nu så han behöver få lufta sig lite i skogen. Vi har en fin ridväg som jag e sugen på men det är väldigt mkt grenar m.m. där nu tror jag och jag har inte hunnit vara där och kolla hur det ser ut. Som det verkar har han inte ridits särskilt mkt i "skog" så han tycker att det är väldigt obehagligt när det blir lite snårigt. Han hoppar gärna över små kvistar och är det nåt som stryker på benen eller rumpan så kastar han sig gärna iväg.....det är inte så önskvärt på de ställen det är trångt med trädstammar m.m........vill inte krossa någon knäskål OCKSÅ ;-) Det räcker med min trasiga fotled ;-) Den för övrigt knorrar en del nu när jag börjat löpträna......i går va en sån dag då den protesterade så jag valde att bara springa 1 km. Det kändes märkligt att avbryta efter 1 km, liksom lite halvfärdigt......men bättre safe than sorry ;-) Ja vi får väl se hur det blir i Maj, om jag hinner med att komma i löpform tills dess men det är alltid bra att ha ett mål ;-)

Aggish fick duscha när vi kom hem igår kväll........jisses va vit han blev(?!?)....visste inte att han va SÅ väldigt vit....hahaha. Jag har ju inte brytt mig om att han varit "skitig" under vintern. Jag ställer mig ju inte och badar honom när det är minusgrader ute. Det pälsfettet behöver han för att hålla hull. Sen skiter jag rätt hårt i om han råkar ha fläckar hit eller dit i pälsen när man åker o tränar, huvudsaken att han inte är lerig och har massa prylar i svansen. Ja och sen att utrustningen är ren såklart.

Jag vet att många både smörjer hovar och duschar dem även inför träning men har man en skimmel och den ska badas flera gånger i veckan....näääää DET håller jag inte på med ;-)

Men det va kul att se HUR ren han faktiskt kan bli....hahaha.

Nu är det hopp i ridbyxorna och röja av stallet.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Gud så skönt med flera som resonerar som mig. Nu finns det ju ingen möjlighet för mig att duscha mina hästar vintertid men även lm det fanns så skulle jag inte göra det. Jag borstar så gott jag kan om lima har nån stor pissfläck men jag lägger inte ner hela min själ i det . svansen är mer gul än vit men huvudsaken hon är "ren" så inget skaver . Jag känner också dom där som är maniska med sina skimlar och som ibland påpekat limas gula svans men va fan , det är en träning och inte smfinal
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229