Tisdagen försvann....

Lite så är det,vissa dagar försvinner helt. Jobbade i går kväll så jag hade förmiddagen på mig hemma. Bigg-Bugg trimmade jag och han höll sig förhållandevis lugn ;-) Eller väääldigt lugn för att vara ärlig. Tror han fick EN härdsmälta men i övrigt inget annat. Det blåste som fan dessutom. Aggish linade jag först. Han är så hopplöst jobbig att sitta på innan han blivit varm och börjat slappna av. Så jag har börjat göra det för att "vårda" mina stackars diskbråck ;-) Han är,som alltid på våren, inne i en svinjobbig period där inget passar herrn och han vill gärna diskutera saker som inte behöver diskuteras ;-) Vill gärna krångla och hitta egna lösningar på det vi ska göra....hahaha....och sen att han är KONSTANT tittig på samma sak under 40 min TROTS att vi varit framme 25ggr och han fått avreagera....avreaktionen sitter i ÄNDA tills 17 sekunder senare när vi passerar igen ;-) Men ja, det är så han är och det är ingen idé att bli förbannad eller irriterad ;-) Man får nöta på tills man tröttat ut honom helt enkelt och då brukar det komma en lååångt stön och sen börjar han samarbeta.

Va svintrött i skallen i går när jag kom hem. Startade arbetspasset med kaos......eller kaos i min värld. Jag har JÄTTESVÅRT för när 4-5 personer ska prata med mig samtidigt om olika saker?!? Jag vet inte om andra klarar det bättre? Och samtidigt med det ska jag fokusera på det JAG höll på med.........under tiden som människor går fram och tillbaka runt mig och pratar med varandra OCH i telefonen....och där någonstans kopplar min hjärna ur liksom. Sen måste jag ju klara av att ta in viktig info och få hjärnan att plocka fram svaret på NÅGOT av alla de frågor och "direktiv" som strömmar ut ur munnarna på människor....hahaha. Nej jag tror faktiskt INTE att andra "klarar" det bättre ;-) Men jag har ju historik som säger att jag inte ska "utsättas" för det om jag någon gång i framtiden ska återfå energin i hjärnan ;-)

I kväll tränar jag dressyr med både Biggi och Aggish så jag har dagen "ledig" för annat :-) Det finns som sagt miljoner saker att ta tag i. Tror vi ska röja hagarna från skit och kanske hinna med att tömma ligghallarna också.....får nog sätta fart direkt :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229