Träning i går

Styrkeövning igår. Massa bommar som sedan blev massa kryss som sedan blev 2 oxrar ;-) Lizza kändes himla fin även om jag misstänker att pälssättningen tar ut sin rätt. Inte slö alls....men mer "samlad" i sin attityd. Det var himla lätthanterligt i eftersom vi nu "bara" är 5 i gruppen vilket gjorde stor skillnad, i alla fall för mig.

Började träningen med att min sadel knisslade helt hysteriskt och jag kunde inte sluta irritera mig på det....som tur var slutade det efter en stund ;-) Finns inte så mkt att säga om träningen i sig mer än att den kändes urbra och vi kommer ett steg närmare i "vår" sadel :-) Den är gudomlig :-) Däremot måste vi hem och fila på min känsla i relation till hindret....hahaha. Jag "tror" att jag ligger stort in många gånger men Gill säger att det är inbillning....vilket det också är ser jag sen på film. Jag får ofta för mig att vi kommer stort in och då trycker jag på såklart för att vi ska komma över.....nu ska vi sätta upp en övning här hemma för det är min "inbillning" som måste vridas rätt...jag måste hitta "den" känslan och lära mig att vi INTE ligger stort om ni fattar vad jag menar. Det är nog också anledningen till att jag ofta lägger henne ganska långt in i botten på en del hinder.....hmm. Det ska vi reda ut men fick en övning av Gill som vi ska fila lite på ;-)

Här kommer i alla fall film från träningen.

Nu är "min" del av stallet klart. Ellen släppte ut och gav dem hö i morse. Hennes plan var nog att rida men tror inte hon kom upp tillräckligt tidigt i morse. Hon fick jobb i dag som inte var planerat. Linda rider Lizza idag och jag börjar jobba 12.30 och slutar 21.45....märklig tid och vet inte varför de lagt in så konstig arbetstid men skit samma, jag har månadslön ;-) I morgon är jag ledig och måste hinna med att plocka bort hinder och sladda ridbanan.Sen ska Lizza klippas i morgon och såklart ridas. Är faktiskt (tro det eller ej) ledig lördag och söndag (?!? ) så vi ska försöka få lite gjort här hemma.......städning inne tex....hahaha. Herre gud va saker vi skulle behöva göra och man önskade (som alla andra) att man hade 48 tim på ett dygn ;-)

Såg precis att de skrapat grusvägen ned till Kovik....så i morgon blir det roadwork och galopparbete där :-) Det blir superfint underlag efter att de skrapat vägen. I helgen tänkte jag avmaska hästarna också innan masken går i dvala....

Tja det är väl vad jag hunnit med nu på morgonen....jo jag har plockat massa äpplen också till hästarna och NU....nu ska jag göra ett nytt försök att beställa biljetter till Friends ;-) Good Luck ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer