Träning idag

Oj vad kroppen INTE ville vakna idag....den skulle gå upp kl 12 men ville INTE det ;-) Den ville gå upp kl 13.50 sa den....hahaha. Det blev en s.k. "sovmorgon" helt ofrivilligt....

Lite mulet idag men det gör absolut ingenting för jag ska bort till ridbanan för lite trim/bomjobb. Som vanligt ska vi jobba med galoppen och sätta tillbaka den, reglera den och lite annat. Har ingen "betjänt" i dag så nån film eller bild blir det troligen INTE ;-)

By the way....hur fasiken gör ni andra, har ni alltid nån som kan hjälpa till när ni tränar?!? Kliver ni av hela tiden när ni behöver flytta ändra eller lyfta bommar? Jag har INTE det och det blir ganska meckigt ibland. Jo Ellen är med ibland men oftast e jag ensam.

Sen vill jag ha film för det är faktiskt en av de saker som förbättrar och lär en, det är mycket det som gör att man utvecklas. Det finns ju en kamera som "följer objektet" men som allt annat som är genialt så kostar det där efter ;-) Inget man bara "köper på sig" för att det e bra att ha ;-) Men en alldeles strålande sak...bästa uppfinningen näst efter hjulet...hahaha ;-)

Nä nu hoppar vi i kläderna och kommer igång ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229