Träning,skogsröj,ridning och fika :-)

I går hann jag med lite utan att allt gick i turbofart :-) Kunde starta i lugn takt vid 08 med att röja av stallet. Sen kom det en elev kl 10. Hon har superduktig och jag hade knappt någon röst kvar efter dte.......hahaha.....det blåser ju alltid här och ridbanan är stor ;-) Jag måste nog skaffa mig en Smart trainer snart....;-)

Efter träningen bjöd jag sis på frulle och lite snack innan hon åkte hemåt och jag lunchade hästarna.

Maken väntar på panel som vi ska sätta på utbygget men under tiden så tog han tag i röjet på hygget....det börjar liksom växa igen ;-) Så jag packade Kermit med såg,sekatör och lite annat och for ned till Änget för att röja lite där.

Sågade ned en del träd och röjde bort ganska mkt sly för att stigarna ska bli mer framkomliga. Så nu har jag gått runt hela Änget och kollat av. Det har ju stormat väldans under vintern så det är mkt träd som vi måste gallra men det måste vi ta med motorsåg så det får bli senare när vi har mer tid. Jag har ju fortfarande min semester kvar i Augusti ;-)

Jag hade bara en häst att rida igår vilket var Biggi så vi kom iväg på en mil-runda vid 16-tiden. Den tog lite längre tid än beräknat eftersom någon tappat en träningsjacka på grusvägen.......hahaha....han fick verkligen totalpanik och till slut klev jag av och det var på håret att jag ens kunde leda förbi honom ;-) Sen tog det e stund innan han började andas igen....den killen har en del nerv vill jag lova ;-) Men han var galet fin igår, sånt tryck och han har verkligen hittat sin balans. Vi kan göra ökningar helt utan att han slår i sina skor och ja.....han är verkligen mums att rida när han bjuder på detta :-)

Moa red Aggish ett pass på ridbanan tillsammans med Lena och Elliot senare och jag var förbi sis och lämnade en sadelgjord som Birger skall ändra lite på. Fantastiskt att ha en "egen" sadelmakare :-) Han är så himla duktig :-)

Ja sen kan man väl säga att det var tidig kväll, typ 20.30 och dags för lite mat. Maken gjorde Thaisoppa och varma mackor-MUMS. Enda brödet jag äter (i princip) är ju Fatzers Rågkusar och med ost i ugn är de magiska :-)

I dag jobbar jag kväll så jag ska hoppa i kläderna och pressa tiden lite......först ut är Biggi, sen Aggish och sist Rox i töm.

Lena skrev precis att hon inte ska rida idag alls så det blir ingen sällis ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229