Träningsonsdag

​Mja, idag e det sista träningen(tror jag). Känns som evigheter sedan jag tränade sist även om vi bara vart borta från träningen förra gången?!? Nu har vi hela sommaren utan träning.....ja "gen-träning" har vi ju såklart men inte för Gill.

Ska prata med Ann också om vi kan ta hit Charlotta lite i sommar. Ellen behöver rida för instruktör för att hålla motivationen uppe. Vi får se men några gånger ska vi nog få henne att komma. Hon passar Ellen bra tycker jag och med tanke på att Dollar visat spänningar i ryggen känns det extra viktigt att de får rida för Charlotta. 

Det är himla varmt idag igen.Vädret är så himla olika från dag till dag och i natt va det inte mer än +4 grader...?!?

Magnus har börjat slå våra vallar nu, eller i alla fall EN av dem och vi kan snart skicka in en begäran om analys på de vallarna. Ska bli intressant att se vad det ger på analysen. Det blir ju vad det blir i mängd.....vi på mellersta ön har nog inte fått en enda droppe regn på 1½-2 mån medan södra (och även norra) fått "massa" regn.....världen ÄR orättvis ;-)

E väldigt sugen på att sitta upp på Roxan.......vi får se om det blir "läge" för det idag.....;-) Har lovat att ta lite foton på valpisarna också. De har förresten öppnat ögonen nu.Inte så mkt men lite i alla fall. Men vi väntar några dagar till innan eventuella köpare får träffa dem. Vill att de ska ha upp ögonen ordentligt och mer "medvetna" om omgivningen först.

Nu e det dags att sätta igång "dagen" (kl är 13.10...).

Kaatjiing ;-) 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229