Traume Meeting 2018

I går började "våra" tävlingar i Traume :-) Jag va ju med förra helgen och började bygga bana inför deras P&J och i går började meetinget med de "stora" klasserna för ridhästar. Resultaten var varierande och många hästar var väldigt spända i den första klassen vilket var 110. Det lossnade för de flesta till 120 men en del förvånande ritter sågs även där. Duktiga ryttare och hästar men det är en stor bana med mkt hinder åt det "spektakulära" hållet. Även om det inte borde föranleda så stora utspel hos hästarna så var det ändå många som reagerade.

Traume arrangerar ett otroligt proffsig tävling(för att vara på vår lilla ö) och är helt klart den tävling som man INTE vill missa. I år har jag ingen av mina pållar redo så det blir minst sagt ett mellanår för oss.

Däremot måste jag såklart vara där och både titta och hjälpa till :-) Traume lyckas alltid få funktionärer att hjälpa till utan tvingande regler dessutom ;-) Kan ju ha med deras bemötande att göra....hahaha.

Så igår gick dagen åt till att jobba och att vara på tävling. Anna red Biggis och Aggish vilade enligt plan. Jag hann med att fika med Anna när jag kom hem innan hon åkte också. Hon hade släppt ut hästarna men när vi satt där och fikade sprang de som idioter i hagen för alla mygg så de fick komma in igen. Aggish var överlycklig när jag öppnade ledet och hann fick springa in i sin box igen ;-) Sen stod de inne fram tills nattfodringen.

Maken ska srax iväg och köra med sin bil och jag ska iväg till tävlingarna. Ska också åka och kolla lite på honom när han kör....han vill ju det ;-) Undrar om han följer med mig sen när jag ska tävla....höhöhöhö ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229