Trevlig middag

I går stod jag i köket ½ kvällen innan mina vänner kom på middag. Köket är inte mitt favvo-ställe precis men ibland händer det ;-) Jag har ju jobbat många år inom restaurang och kök så det var kanske där jag blev lite "vaccinerad" mot att stå i köket ;-) Visst kan jag laga mat men ska man göra det så bör man ju tycka att det är roligt vilket jag ABSOLUT inte tycker. Maken däremot tycker det är roligt så jag överlåter det till honom för det mesta.

Det var inte särskilt svårt att komma upp i morse trots allt. Alkoholen är ju alltid sparsam för min del så det blev kanske 1-2 glas bubbel.Tjejerna är heller inga storkonsumenter av den varan så vi avslutade runt 12-snåret. Trött blir man ju ändå när man inte får tillräckligt många timmars sömn så jag flexade en ½ tim i morse ;-)

I kväll blir det ridhuset med Aggis. I morgon och på Söndag tränar vi för Jan och i morgon kväll ska vi tydligen in till människobyn och bowla. Hade kunnat kännas riktigt roligt............dock känner jag just nu inte för det. Är ganska less på att umgås med fulla människor vilket jag VET att det kommer att bli...........det är ju ytterst få människor som inser hur dumma i skallen de blir av alkohol ;-) De borde verkligen filmas så de fick se hur patetiska de är ;-) Ja vi får se hur jag gör i morgon. Jag ska ju upp hyggligt tidigt även på Söndag så ja....det blir nog ganska sent om jag ska med in på Bowling.

Nu ska vi ta oss igenom den här fredagen också ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer