Trim med bommar

Åkte till ridhuset idag och trimmade.Ellen följde med och hjälpte till att lägga fram några markbommar att jobba lite på också. Lizza var till en början lite "på tå" eftersom det var en annan häst i ridhuset OCH en MÄNNISKA på läktaren....huuuuhuuu...hahaha,knäppa häst ;-)

Men hon släppte det efter ett tag och vi jobbade lite i skritt och sen i trav för att efter det gå över till att trava över bommarna. Hon är lite svag i bak fortfarande och behöver stärka sig. Hon blir fort "trött" och då vill hon inte riktigt "hänga ihop" helt. Och jag rider med på tok för långa tyglar...gaaah. Men det e skönt att vara igång och jag tycker inte hon tappat SÅ himla mycket ändå sen November. Det vi skulle behöva nu e lite BRA underlag ute så vi kan börja galoppträna ordentligt och inte bara i ridhuset.....det är den stora galoppen vi behöver trimma mer.Hon behöver komma upp i formen ser jag tydligt också. Hon blir lite lång och ostadig i formen.

Ett litet klipp från idag ;-)

Har varit hos sis och "fikat"....Magnus tryckte i sig BÅDE smörgåstårta OCH vanlig tårta....jag drack kaffe....hahaha...trist man är 😉

Nu är hästarna inne...1 tim senare än vanligt men de överlever. Och nu är det filmtajm😃

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229