Trim och träning

Då var dagens trimpass avklarat. Lite spänd till en början eftersom både den ena lastbilen och 3 master står där nere vid ridbanan.....;-) Men hon kom till arbete ganska snabbt ändå.

Trimmade "bara" 30 minuter effektivt förutom värmning men det räcker ju tycker jag. Hon var lös och avslappnad när vi va klara och det var ju målet.

Sen hämtade sis upp mig och vi åkte till gymmet. SÅÅÅÅÅÅ förbannat skönt att ha kommit igång med gymmet igen :-) Har verkligen saknat det och på bara 1 vecka känner jag jättestor skillnad redan. Ja jag e ju ingen idiot så jag VET ju att jag hör hemma på gymmet och jag får väl hålla med sis....träning är en investering för framtiden. Hur som helst har jag aldrig svårt att komma iväg till gymmet men har man gård med massa djur så finns det alltid andra saker som jag tror är viktigare. Men träningen är också viktig för annars kommer inte kroppen att hålla för allt jag utsätter den för ;-)

Sen kommer jag så himla lätt i både kondis och i form eftersom jag tränat väldigt mkt tidigare och ganska hårt dessutom. Under några år tränade jag 2ggr/dag och sen en löptur på det också....hahaha. Ja så träningsmänniska är jag i grund och botten. Men jag halkade av banan 2012 när jag krossade fotleden....och året efter då jag fick ett akut diskbråck.....efter det har det bara varit skit med kroppen...men det känns som jag rehabiliterat mig bra nu ;-)

Lizza och Rox hade lite uppvisning för mig när jag skulle hämta in Lizza....hahaha...Lizza är så himla käck för hon kan "vägra" komma ibland och det sämsta man kan göra då är att jaga henne....det är bara att stå still mitt i hagen och vänta ut henne.Hon bara MÅSTE få busa innan man fångar in henne ;-) Så det va bara att stå där några minuter och sen kom hem fram själv när hon tyckte att hon var klar. Ja mig gör det absolut inget att hon busar runt för hennes energi räcker väl och blir över när man ska rida.

Märkligt att hon kan vara en sån markatta att rida hemma men så fort vi kommer till träningen eller till tävling så är hon superfokuserad?!? Det e ju såklart bra att hon är fokuserad men ibland hade jag önskat liiiite mindre bus hemma under ridturerna....mest för att jag inte klarar av henne "quick-and-dirty" för då packar ryggen ihop direkt...

Nu ska jag duscha och in till byn en sväng.Efter det ska jag förbi sis och kolla på Curre för att sis tyckte han såg halt ut på ena frambenet. Och i kväll ska vi på bio.....weeeiiii...det var hundra år sedan vi va på bio :-)

Tjejerna motionerar i hagen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229