Trist torsdag............

Sov hyggligt i natt även om jag vaknade 1-2 ggr så är ju det helt acceptabelt. Maken jobbar i dag och jag ska som sagt iväg med Lizza......och katten ;-) Missan ska ID-märkas och ev kastreras.Vet ju inte om hon har ungar i magen men det får ju vet kolla först såklart. Hon e lite rund om magen men jag har aldrig haft kattungar så jag vet inte hur de ska se om om man säger så ;-)

Ska trimma Aggish i dag men ja..........just nu vill jag bara sätta mig ned och gråta stora krokodiltårar.......men det går såklart inte. Det blir vad det blir men min magkänsla är INTE bra tyvärr.......älskade lilla Lizza :-(

Vi får se hur eftermiddagen ser ut när jag kommer hem, vad jag orkar engagera mig i. Behöver måla klart i foderkammaren med grundfärgen i alla fall. Sen får det torka ett par dagar för vi har ännu inte skaffat hem färg att måla med efter det.

Golvet ska in också men sadelkammarbygget är ju ingen jättehög prio på, det får vi göra lite då och då, det finna annat som är mkt högre prio på innan kylan kommer. Foderkammaren lär inte bli något av detta år heller är jag "rädd" för.....;-) Men vi har i alla fall lyckats få in den nya värmepannan eller vad det nu är så att värmen fungerar.........tror jag.

Annars har jag en reservplan i eftermiddag.....eller 2 reservplaner ;-) Dels slita ut golvmattorna i stallet och rengöra dem och dels ta en sväng i skogen och snitsla upp en ny ridväg. Så himla skönt att gå där alldeles ensam och låta tankarna flöda utan massa ljud och tjatter i öronen hela tiden.

Men nu ska jag klä på mig och gå ut och köra fram lastbilen till Lizza. Måste nog åka lite tidigare också för det fanns inget bränsle på lastbilen så jag får åka via byn och tanka så vi inte blir stående på vägen ;-)

Nä det är inte så himla mkt positiva tankar i dag...........men det får vara så.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Önskar ändå stort lycka till ❤️ Usch vad jag lider med dig
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229