Troll i skogen och pickande på näsan....

Min lilla terrorist ;-) Biggisen alla dagar i veckan :-) Att det ens är möjligt att hitta så mkt troll i skogen som han lyckas med,helt obegripligt?!? I dag var det "nya" troll som han inte sett tidigare men han är alltid lika nöjd med sig själv när han äntligen törs passera,då är han KUNG ;-) JAg red honom i morse och sen sov jag ett par timmar efter lunch för att rida Aggish på eftermiddagen ihop med Jossan. SMHI sa sol efter 15 men väderguden sa regn?!? Så det blev regn fram tills 15.59 ungefär och sen ljusnade det så vi var ändå nöjda så långt........efter 1 km började det snöa på tvären....sådana där "håda små" flingor.....och Aggish fick spelet såklart. Han gick sin vana trogen med nosen mellan knääna så han höll på att gå på öronen men tur som en tokig så hade han ju sin lilla bodyguard Guiness med sin så han slog i handbromsen och tvärade in bakom honom och körde in hela nosen i hans svansrot ;-)

Det blev bättre när vi kom upp till Sandsjö eftersom det är skog där så då lugnade han ned sig.

Vi travade på en del och galoppade men Aggish är ju även han rädd för allt och hoppar hit och dit hela tiden och sen blir det lite trav för att sen flänga iväg i galopp igen......dessa gossar ;-)

Sis brukar säga att man får de hästar man förtjänar.......;-) Jag hade annars velat ha en cool häst som inte hoppar och skuttar för precis ALLT....;-) Men det är jag tydligen inte värd om man ska tolka saken rätt ;-) Ja jag får jag en jäkla balans om inte annat ;-)

Maken gör egen pizza,han är BÄST på det :-) Så det blir lite fredagsmys i alla fall. Sen ska jag jobba i natt och även i morgon natt så helgen blir som den blir ;-)

Linda ska rida min Aggish i morgon och själv tar jag terroristen ;-) Hoppas på sol och det är i alla fall vad SMHI säger :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer