Trots allt.......

Ibland är det skönt att det regnar....idag är det skönt att det regnar. Jag behöver inte ha ångest för att jag inte kan göra massa saker(vilket jag alltid annars har), jag kan göra det jag bör göra-absolut bara det som faller mig in och det jag har motivation till. Jag känner mig duktig över att bara "vara" istället för att irra runt (som jag gärna gör) och försöka få 100 saker gjorda som släpat....låt det släpa!! Allt ÄR inte mitt ansvar, allt hänger inte på mig....det finns andra som får ta SITT ansvar UTAN att jag talar om för dem vad som behöver göras. Det e rätt skönt att bara skita i det liksom ;-)

Så nu ska jag lägga mig på sängen med en bok och bara läsa. Stallet är klart i det närmsta.Har lämnat fodringen till Ellen när hon kommer hem men för övrigt är det klart. Nu kan jag bara vänta in träningen i kväll.

Jag "borde" städa,tvätta,plocka i ordning papper,damma(hör nog till städning),fixa disken....osv. Men OM jag gör det så VET jag att jag kommer bli irriterad över att JAG står och gör det igen....så därför skiter jag i det nu😉

Jag lägger mig på sängen med en värmefilt och läser en bok och hoppas att det som ska skötas sköts....UTAN att jag måste se till att det sker.

Kaatjiing ,-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229