Trots-Roxan

Ja det märks ganska tydligt i vissa avseenden att Rox är 4 år....

..och mitt inne i en riktig trotsperiod ;-) Inte nåt allvarligt så men småsaker hela tiden bara för att hon tror att hon kan ;-)

Har varit och trimmat i ett av ridhusen idag. Rox är ju en tjej som reagerar på precis ALLT och MÅSTE springa förbi sina framben för ALLT.....och givetvis va det massa märkliga saker som hände där idag....verkade va nån som höll på med tänder på olika hästar och efter att deras hästar va klara så skulle de rida. En longerade, en red nån form av dressyrpass och en red "vanligt" och sen då tand-människan som spolade och lyste med en ficklampa som gav ljuspunkter över hela ridhuset....hahaha, ja är det inte märkligt att det aldrig slår fel....;-) Men det gick bra ändå.Rox söker gärna en anledning att fokusera på fel saker för att slippa hålla sig i "boxen" så att säga ;-)

Jag satte lite press på henne för det börjar bli dags nu. Man måste börja rama in henne mer för hon "sladdar" gärna omkring om hon själv får bestämma. Går och kickar med huvudet gör hon också ifall man tillåter det. Men som sagt, hon fick inordna sig lite mer idag och i slutet gjorde vi galoppfattningar (rena) från samlad skritt !!!

Ja sen skulle vi då åka hem....eller INTE sa Rox....;-) Tror jag backade henne 200 gr och sen gick framåt och sen bakåt osv....efter 15 min tröttnade jag och tog fram longerlinan och LADE den på baken och divan går rakt in.....suck...snacka om att BARA trotsa bara för att det går ;-)

I övrigt har maken handlat och städat och är på ett fantastiskt gott humör...hahaha, tror han och Bindefeldt skulle kompa rätt bra ihop ;-) Blev precis bjuden på ett smakprov på förrätten till i kväll-smakar mer ;-)

Snygg man är i håret när man tar av sig hjälmen...hahaha

Nu har alla hästar fått mat,stallet klart och jag ska ta en dusch. Det blir inget sjöslag i kväll för jag har lektion kl 10, stallmöte kl 12 och sen kommer sis hit och hjälper mig att lastträna Tina...och sen är det Curres tur att arbeta lite :-) Han ser oförskämt fräsch ut nu. Vilan, massage och arbete har gjort honom väldigt gott. I går fick han riktig feeling i hagen och skenade runt som en tok tydligen,skönt att se :-) Så det blir nog häst av honom igen :-)

Som sagt, nu duschen.

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Hon är väldigt fin lilla fröken
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229