Trött igår och pigg idag

Va rätt sliten igår kväll så jag orkade inte uppdatera. Fick i alla fall en skogstur med Aggish i stormen. Det var i alla fall sol......så lite får man va glad för ;-) Det är ju (som jag förklarat tidigare) dilemmat här på ön...att så fort det blir lite sol o varmt så blåser det halva orkan istället ;-)

Vi provade den skogsslingan jag pratade om tidigare, den som var ganska snårig, men vi va ju ute på långpromenad härom dagen och då kunde jag konstatera att det nog i alla fall skulle gå att ta sig fram. Med tanke på blåsten så var ju Aggish mer spänd än någonsin men han tyckte att det var jätteroligt att gå i troll-skogen i alla fall :-) Han känns fin och han fastnar inte i sin vänstersida som han gjort tidigare heller även om den sidan såklart är mer jobb med.


Han fick gå ut några timmar till i hagen sen eftersom det var sol och någorlunda varmt.

I morse fick jag se att han knappt rört sitt kraftfoder.....??? Ja han äter sitt hö med god aptit men undrar varför han lämnat kraftfodret....hm, ja vi får se om han vill äta i kväll (nytt såklart).

Om nån tim har jag hoppträningar och sen ska vi åka en sväng till människobyn. På eftermiddagen kommer en av mina gamla elever och hälsar på en för en fika. De är på Gotland över helgen. Ska bli SÅ himla roligt, har inte träffat honom sedan 1993 eller nåt.....;-) Han var elev på den tiden jag hade ridskola så det är några år sedan. Han va typ 13-14 år då.....hahaha. I dag rider han dressyr på hygglig nivå så han höll kvar i ridningen i alla fall :-)

Nu ska jag ut och röja av stallet innnan träningen.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229