Tur med vädret och slut i rutan.....

I dag har det ju varit superväder som tur är.....;-) Maken har inte beklagat sig en enda gång att han fryser........nästan ;-) Förmiddagen gick åt till att röja stallet och sen fika med sis och Birger.Hjälpte henne med lite "tele-teknik" och sen tillbaka hem och röja klart innan Anna om och vi kunde rida. Red Biggis som va lite lat men blev lite het under sulorna när han "tvingades" gå bakom Aggish när vi skulle trava ;-) Fina hästar som alltid :-)

På eftermiddagen kom Jossan och Felicia och sen fick de lite hjälp med Guiness på ridbanan. Eller de fick hjälp med sig själva rättare sagt ;-) Både Felicia och Jossan sitter snett i sadeln och viker sig i midjan vilket (som ni nu lärt er ;-) förflyttar vikten åt fel håll......och alltid åt de håll som de själva inte alls är medvetna om ;-) Men med lite instruktioner och klurande hittade de båda känslan och tekniken. Det är som alltid inget man löser över en natt och det verkligen kliar i mina fingrar när jag ser ryttare "sitta fel" och en häst som förtvivlat kämpar med att försöka kompensera sin ryttare. Än mer frustrerande då ryttaren lever i tron att de faktiskt sitter i balans och inte själv är medveten........och heller inte VILL se problemet. Men man får hålla sig på "sin gård" för alla är inte mottagliga för förändring........ännu ;-) "Mina" tjejer är i alla fall mottagliga och det var lycka att se att båda två efter 20 min var "plötsligt" näst intill satt i balans :-)

Det var dagen och kvällen har gått åt till städning och packning........maken har nog frågat mig MINST 20ggr vilken dag vi åker (?!?!) och lika många gånger har jag svarat "TISDAG"......men sen går det 1 tim och han frågar samma sak igen ;-) Jag lider ju inte av resfeber......men det gör uppenbarligen han ;-)

I morgon jobbar jag och sen är det hästar som ska ridas. Lizza får helt enkelt stå då jag inte har en chans att hinna med henne nu :-( Jag har en hel del saker att ordna i morgon kväll och jag ska ju jobba på Tisdag och har inte kommit fram till om jag ska åka direkt från jobbet eller om jag hinner hem innan...........;-) Vi får se hur det hela löser sig ;-)

Nu ska den trötta hjärnan vila några timmar i alla fall ;-)

Kaaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229