Tusen saker...

Tror vi gjort tusen saker idag....eller njaeee inte TUSEN men en hel del. Har kalkat stallväggen EN gång...det ska kalkas 7 gånger ;-) Men redan efter EN gång ser man stor skillnad :-)


Sen har hästarna fortsatt att bounda med varandra trots att Roxan går själv. Felicia var här idag och red Dollar på vallen och Ellen var med henne till fots. Hon tyckte det gick bra och verkade nöjd med honom :-) Jag var kvar i stallet för att släppa ihop Lizza och Roxan under tiden.Denna gång var de mer bundis än igår. De gick till slut bredvid varandra och gnagde grässtrån.

Sen har Magnus och jag varit i människobyn och handlat mat och hämtat en markis som vi ska ha på väggen på flygeln där vi har trädgårdsmöblerna. Blev superbra och nu kan man nog sitta ute även om det skulle regna lite. Sen i kväll red Ellen Lizza för jag ville kalka väggen igen. Roxan fick lite borstning också ;-) Man får passa sig lite med henne för det e lätt att glömma att hon bara blir 3 år i år....hon e så himla förståndig och redan ganska "färdig" i kroppen dessutom. Pysslade lite med henne och hon är HELT med hela tiden och intresserad av vad jag vill :-) Går efter mig och stannar direkt bakom när jag stannar,flyttar sig enkelt bara jag petar henne på bogen osv. Lätt tjej med andra ord ;-) Börjar misstänka att jag hittat YTTERLIGARE ett guldkorn ;-)

Ellen har galopptränat och klättrat Lizza och hon kändes fin sa Ellen :-)


Fick ett foto på Felicia och Ellen härom dagen då de red ut också ;-)

Sen nu i kväll käkade vi Tacos som maken fixat. Tog in hästarna vid 21 och nu e det sängen som gäller. Helt obegripligt skönt att kunna vara ute precis hela dagen i solen och göra massa saker :-) I morgon ska vi eventuellt köra Roxan en kort sväng i lastbilen för tränings skull. Sen rida men det blir kanske lite på eftermiddagen innan vi åker och kollar på Ann när hon hopptränar. Ja resten av veckan e också ganska uppbokad....fattar inte hur jag lyckas?!? Men man passar ju på att göra saker man inte hinner annars....jag har ju fortfarande 3 veckor kvar på min semester :-) Det e så obeskrivligt skönt :-)

Ska "jaga" hovis i morgon så jag får en del av hästarna verkade innan sommaren.....framför allt Roxan ;-) Sofie skulle verkat henne innan vi hämtade men men.....hennes hovis hade inte tid. Skit samma,vi fixar det själva. Jo sen är hon maskad också för det var rätt länge sedan. Ska ha tag i vet också för vaccination.....ja det är en del samtal i morgon märker jag ;-)

Nu sova.....Zzzzzzz

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229