TuuT

I dag var TuuT-konferensen och jag hade så himla gärna varit med på den😥 Men tyvärr jobbade jag i natt och var tvungen att sova. Jag vet att jag har massor av både åsikter och idéer i tävlingsfrågan här på ön så....det hade varit bra att få vara med. Men men allt blir inte som man vill och förhoppningsvis kommer det ut något bra av det hur som helst.

Har precis suttit och tittat på klasserna från Strömsholm. En av juniorerna skämde verkligen ut sig.....tyvärr uppförde hon sig likadant på Elmia men där blev hon inte tillsagd. Det blev hon idag( och det ordentligt) till min stora glädje.  Det som gör mig både ledsen och upprörd över hennes beteende är att de som står bakom henne (troligen föräldrar) inte lyckas fostra och hålla styr på henne.Det är inte lätt att vara tonåring när det går emot en men det är därför man har vuxna människor runt sig som kan hålla en på rätt väg framåt. Givetvis är dte mkt nerver och förväntningar på ett SM men det kvittar....man får inte hacka sporrarna i hästen på det viset och inte heller piska den på grund av sin egen besvikelse. Det kvittar om hästen har ett issue och får för sig att stanna på hinder eller vad den gör. Man måste lösa den biten hemma och med rätt ridning.

Det har dock gått bra för henne rent resultatmässigt men med just den här hästen verkar de inte finnas rätt kemi och då är dte bara att acceptera att man kanske inte fungerar tillsammans.....det lär ju inte fungera bättre för att hon slår och bankar på sin häst?!? Stor eloge till speakern som snäste henne kraftfullt idag!!!! Och nej jag skriver inget namn,ni som följt SM vet vem det är och har ni inte sett det så kvittar det....tror inte det är sista gången eller en engångsföreteelse heller från hennes sida...tyvärr😰

Nu lite chill, dusch och iväg till dubbelpass...blöööö. Går av 23 i morgon kväll och på igen måndag 23.....

Kaatjiing 😉

Gillar

Kommentarer

rustynail
rustynail,
fin blogg! 😃
nouw.com/rustynail
westyarnhillside
westyarnhillside,