Två idag

I dag red jag båda grabbarna. Biggi fick en mil i skogen tillsammans med Lena och Elliot och Aggish fick ett dressyrpass hos coachen.

I går var Aggish "gammelmatte" här och hälsade på med famnen full av äpplen.....eller det var gammelmattes mamma egentligen ;-) Aggish åt äpplen så det rann om munnen och intill stack det fram en fuxnos som också ville vara med på kalaset ;-) Han fick också äpplen.

Jag har inte skrivit så mkt om hur Aggish bodde och levde innan.........mer än det som djurkommunikatören berättat ;-) Aggish har ju tydligt talat om att han vill bo här och absolut inte flytta mer. Han har sagt att han haft trauma tidigare och han har också berättat om det......Han blir orolig varje gång det dyker upp någon i stallet och som dessutom ska rida honom....då blir han rädd att han ska flytta igen.

Vad som inträffade i hans hjärta igår vet jag inte men idag var han knappt ridbar.........han skrek hela vägen till träningen och sen skulle han mest stå på bakbenen eller backa. Till sist lyckades vi lirka med honom så att han "lossnade" och det gick att rida hyffsat......sen skrek han hela vägen hem tills han kom ur på stallplan och fick se de andra två...........sen var han tyst ;-) Efter det var han ko-lugn och han ville ha nosen PÅ mig hela tiden.......Märkligt men något var det som hände ;-)

Biggi skötte sig fantastiskt bra i skogen, han fick till och med galoppera en hel kilometer.....med bara ETT luft-stopp ;-)

Nu är min kropp överkörd av en ångvält och sängen ska få göra sitt tills i morgon. Som det verkar får jag inte komma och jobba i morgon heller, vi får se lite hur resten av veckan blir.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229