Två vändor till byn.....

​I morse hade maken absolut inte tid att vänta tills jag va klar med stall och hästar utan for till stan för att handla inför kvällen.....ja ibland ska man bara göra saker själv om det ska bli rätt.....kunde jag konstatera efteråt ;-) JAg fick åka in en gång till nu på eftermiddagen och handla.....;-)

I morse trimmade jag Ellen och Felicia på ridbanan under tiden som jag plockade fram lite markbommar som jag ska ha sen att rida på. Efter det fick Ellen tömkör Lizza vilket gick väldigt bra. Tömmade själv på slutet och jävlar i min lilla låda va hon satt sig på baken i galoppen-fina fina Lizza :-)

Efter det lyfte vi in alla stolar och bord i stallet och nu har vi dukat klart så snart kan man hoppa in i duschen. Maken har irrat runt hela dagen som en påtänd råtta....hahaha.Han blir så uppskruvad när vi ska "fest" och folk kommer hit....det ska fixas hit o dit och här o där....gärna lite "extra allt" kan man säga.....förutom att maten ska räcka då....hahaha.men det fixade jag o Ellen sen som sagt ;-)

Tja i morgon är det hämtning av 2 st "hårbollar" och rastning av hästar.....så man får inta alkohol med måtta....men det e sällan ett problem för min del som ni vet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229