Tvi vad less jag är på Nouw......

Jag ytterligare en dag då ingenting fungerar.....och visst att det stormar men det är inte första gången och Nouw är inte de enda som har problem.......skillnaden är att de flesta portaler löser sina problem ;-)

Orkar inte ens tänka eller lägga energi på det just nu......

Kom ju hem sent i går, vid närmare 01. Lena hade bäddat rent i våra sängar,tagit in katten och gett den mat,tagit in hundarna och gett dem mat, nattat hästarna osv. Så egentligen var det bara att krypa ned i sängen och ligga och lyssna på stormen ;-)

Biggi och Aggish stod vid ledet när vi rullade in på gårdsplanen och Biggi brummade när jag ropade på honom,sötnos. De var ju tvungna att få varin moris såklart ;-)

I morse vaknade jag mes skallvärk (surprise.........hinner knappt komma på svensk mark innan skallen börjar bråka) men jag är förkyld så jag antar att det beror på det denna gång ;-) Släppte in grabbarna så de fick frulle inne eftersom det stormade ordentligt.....runt 24-25 sekundmeter i byarna......sen kröp jag tillbaks ned i sängen bakom ryggen på maken och sov till 10 :-) Otroligt så lat man hinner bli på 7 dagar ;-)

Dagen har sedan bestått av att rodda i ordning. Jag gör ju alltid det när jag varit borta. Inte för att Lena m.fl inte gjort det bra....mer för att jag är sån och vill ha "min" ordning ;-) Båda grabbarna fick en översyn,borstning och jag kände igenom hela kroppen på dem innan de fick gå ut i hagen igen. Jag har satt på dem muckboots nu för fyyy faaaan vad den sista veckans oväder ställt till med....det är hysterikst lerigt och grisigt i hagarna :-( Jävla skitregn säger jag bara....måtte det ta slut någon gång innan man blir helt galen....

Guiness lyckades trampa av sig ena framskon igår vilket fasiken är ett mirakel........under alla år i haft honom så har detta ALDRIG tidigare inträffat........då är det lerigt på riktigt när även han lyckas....men vi ringde Mårten så han åkte dit och drog av den andra skon också. Han får gå barfota ett par veckor tills hovis kommer. Han har ju bara skor fram dessutom.

Lena och Jossan har varit här idag och fikat. Ingen av oss funderde på att rida. Det är förenat med livsfara med allt som flyger runt. Trist eftersom jag har helgen nu som jag är ledig och ville komma igång och rida...........men det "slapp" jag tydligen i dag i alla fall :-( Vi får se om det avtar lite till i morgon.

Nu ska jag ta in grabbarna och sen kolla på Mello :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Håller med dig. Idag fanns inte nouw överhuvudtaget. Krånglar alldeles för mycket. Inte ok när man betalar för premium.
nouw.com/carolinalarsson