Underbara Roxan med "big sister"

Började dagen med utsläpp och sen mys-frukost i sängen😃Vi invigde vår fina "säng-bricka" och kollade på Nyhetsmorgon.

Gjorde en omplanering idag då maken och jag passade på att fixa lite saker som vi annars inte hinner. Jag tog med Lizza i grimma och Ellen red Roxan på en skogstur. Lizza höll sig bra i skinnet förutom att hon va "tvungen" att panika lite då grannens Wilma kom springande ned mot staketet då vi passerade.....typical Lizza ;-) Men annars va hon cool i övrigt. Det var liksom tanken lite att Lizza skulle "stötta" Roxan men även coola av sig lite inför sin ridtur med Ellen ;-)

Däremot försökte Lizza busa med mig tror jag för hon traskade på upp i ryggen på mig ett par gånger och hade näsan på min axel.....man vet aldrig vad hon planerar ;-) Förhoppningsvis bara gulla lite....;-)

Lizza ser helt "drogad" ut på fotot....hahaha


Sen red Ellen ut med Lizza och det hade gått bra....förutom att Lizza plötsligt pall-nitade mitt i traven i skogen, drog in rumpan (som vanligt) och lite så men det är numer "vardagsmat" med henne😉

Maken och jag åkte till Byggmax och hämtade plåt för att sätta runt hundgården.....Iris står och skäller på hästarna dagarna i ända.......nästan och tycker det är sviiiinkul när de far iväg....och då skäller hon ännu mer...skitunge😡 Men nu e det slut med det....hihihi.

Nu kollar jag på GHS innan vi ska se mello. Vi ska grilla korv i kaminen tänkte vi...hahaha. Vi har gjort det förut men det va när vi bodde i Västergarn. Sen har jag gjort fruktsallad till senare.....om vi orkar ;-)

I morgon ska Lizza få gasa ur sig lite med Nadja ;-) Bästa veckan ever tycker Lizza.....3 hoppdagar😃

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229