Upp och ned

Mitt ryggknas går upp och ned. Idag har det varit helt ok fram tills eftermiddagen....då började den säga upp sig ;-) Men vi har i alla fall hunnit in till byn och hämta gipsskivor m.m. Sen tog det en stund att bära in 25 skivor ;-)

Jag hade en gäst i dag på stallgången......antagligen har någon av katterna släpat in dem från gödselstacken ;-)

Aggish är bättre idag och rör fint på sig i hagen.Dock får han fortsätta med smärtis tills Åsa vart här och såklart vila. Biggis tycker matte är trist som inte kunnat rida :-( Han står och hänger vid ledet så fort jag kommer och undrar om jag inte tycker om honom längre ;-) Men har går i töm istället vilket han inte tycker är lika kul som att bli riden då förstås. Rox gick också i töm idag och hade energi för ett helt fotollslag. Anna ska rida henne ett trimpass i morgon också. Stallets största godisgris :-)

Vi har satt nästan alla OSB-skivor och maken sliter sitt hår.....försök att få NÅGOT rakt i en kåk från 1870-talet....men vi fick ihop det till slut och i morgon ska vi börja sätta gipsskivorna så snart är det klart.....eller "snart" är väl att ta i men det närmar sig i alla fall ;-) Ska bli så galet skönt att få ett nytt sovrum :-)

Fick hem min TENS idag också.Så jäkla skönt och det är perfekt att bara koppla på den och hänga fast dosan i byxlinningen.

Maken lagar pizza och jag ska snart natta pållarna ;-) Ha en skön fredag.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229