Utbildning-skogstur och provridning

I dag har jag varit på utbildning hela dagen.Sen hem som ett skållat troll och ta in hästar,göra foder m.m. Sen kom Elin och vi red ut. Hn på Biggis och jag på Aggish. I dag va han sådär aaaaasjobbig igen med flugorna.Det kvittar hur mkt flugspray jag preppar med för han blir tokig i alla fall. Han slår med skallen och studsar hela tiden så när vi hade 300 m kvar hem hoppade jag av för jag ORKADE verkligen inte med honom. Och vad sker då tror ni?!? Då slutar han helt att slå efter flugorna?! Han traskar snällt bredvid mig resten av vägen. Jo visst va han lite irriterad men inte överhuvudtaget i nivå med då jag satt på honom.....

Elin red Biggis och det gick bra. Han skötte sig exemplariskt och hon ska rida honom på Lördag igen. Bra att hon får ett par pass på honom så hon hinner känna in honom.

Sen har jag haft en provridning på Rox. Den tösen red Rox VÄLDIGT bra och jag tror att de skulle kunna passa mkt bra tillsammans. Vi får se vad det blir.De får fundera och smälta saken och återkomma.

Sen kom jag och maken på att vi hade bröllopsdag......i måndags....hahaha, fan va vi e dåliga ;-) Men vi "firar" det lite i kväll istället. Lite grillat och bubbelbad :-)

Så nu är grillen på och jag ska gå ut och joina maken ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229