Vapendragare hade vart nåt ;-)

Vissa dagar....eller ganska ofta, saknar jag en "vapendragare" i hästsammanhang. Vet inte om jag e ensam om det eller om andra också saknar det eller behöver det?

Ja det finns några jag saknar som inte bor här kan jag tala om ;-) Ibland känns det trist att de bor så långt bort.....eller så är det jag som bor långt bort ;-) Stina i Borås......trist långt bort.....Hanni i Stockholm....också långt bort. Dock har jag ju varit uppe hos henne med Lizza flera gånger men ja....tänk om vi kunnat ha hästarna ihop, träna ihop,tävla ihop :-)

Men nu är det inte så tyvärr😢 Så vi får alla träla vidare på vår egen front ;-)

Jag tror att jag ska kolla om det finns någon som behöver stallplats till hösten, någon som rider och engagerar sig i hästen och har lite mål och motivation....vad tror ni.....finns det? Nje jag e kanske lite pessimist men ön är som ön är ;-) Mest ryttare som är nöjda med att va i stallet 3 dgr i veckan och skritta ut en tur i skogen ;-) A vi får se vad et blir ;-)

Well ska förbi ÖB och se om jag hittar en skottkärra modell enklare som jag kan ha på ridbanan och ta bort skit med. I går fick jag springa gat-lopp med grepen för att ta bort skiten....liiite tidskrävande att inte ha en kärra att lägga det i men DEN kärran jag hade har nu maken lagt beslag på och lagt allehanda verktyg i......som han inte ids sortera😜

Så nu får jag helt enkelt köpa EN TILL skottkärra och hoppas på att jag får behålla den ;-)

Sen ska jag lägga mig en stund i solen idag(?!?!?!?!?) . har inte varit på stranden eller solat på hela sommaren....har liksom inte ro att ligga still....behöver nog sådär 5 Valium om det ska inträffa....hahaah.

Hörs later on ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229