VÅR?!?

Nja kanske inte riktigt ännu men idag har det verkligen varit riktigt vårväder och det luktade till och med vår😃

Lizza kändes lite "muppig" idag och skulle absolut gå i svansen på Dollar?!? Hon brukar annars alltid vilja gå först....men inte idag.Hon tjurade till och med då vi skulle gå förbi honom och började genast bromsa?!? Hon känns en aningens trött i kroppen och det kanske heller inte är så märkligt. Hon har gått igång ganska kraftfullt de senaste 2 veckorna men i morgon får hon vilodag i alla fall.

Det är stenhårt och väldigt isigt på sina ställen och det blev mkt skritt även om vi hittade ett par sträckor där vi kunde trava. När vi kom till "Lekarve-skogen" gick det super att trava inne i skogen på stigen och båda hästarna tyckte det var jättekul. De trampade på som bara den och Lizza blev på gott humör igen så sen struttade hon på precis som vanligt resten av vägen hem.Det blev en ganska lång runda, typ 1½....minst. Men det var så himla skönt väder och hästarna verkade också tycka det.

Själv är jag ganska "matt i lacken" idag....vet egentligen inte varför för jag fick ju 1½ tim innan nattpasset igår och idag har jag hunnit sova i alla fall 6 tim. I natt jobbar jag och sen e det vändpass så i morgon ska Ellen hjälpa mig att mocka åt Lizza och Qsan. Fodret hinner jag nog göra själv.


I förrgår då jag skulle ställa mig på Crosstrainern så hittade jag dessa "konstiga" gympaskor i hallen.....tänk att de säljer gympaskor med så korta skosnören nu....hahaha. tror Gerda "tittat" lite på dem ;-) Får köpa ett par egna till henne tror jag.....😉

Nu e det snart dags att ta in hästarna och fodra.Sen duschen och sen...jobbet ,-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229