Vår igen

I dag blev det vår igen😍 Vi har varit ute i skogen med Lizza och Roxan och faktiskt travat flera gånger. Roxan va supercool idag och Lizza hade nog lite "hangover" för hon va också cool. Hon kändes väldigt mjuk och fin så hon var inte alls tagen på det sättet av gårdagens tävling men cool bara.

Eftermiddagen har vi ägnat åt att ÄNTLIGEN komma igång med lastbilen.....som skulle gjorts förra sommaren.....Ellen och jag har skurat i hästdelen som var full med gammalt bajs...bläää. Sen har vi börjat måla i boutrymmet för att få det fräsch och snyggt. Det ska målas flera gånger men vi har börjat i alla fall.Sen har vi dragit bort massa gamla kablar som inte behövs....eller saken är den att elen som är kopplad är gjord på ett sätt som vi anser är osäkert så vi gör om det som vi vill ha det. Så det är lite småpyssel som ska göras. Jag behöver skaffa en plastmatta,en gummimatta,mer färg,skumgummimadrasser och lite annat smått. Jo vi måste göra om lite i häst-delen också för att det ska vara så säkert som vi vill ha det så plyfa-skivor behöver vi också. Det blir säker mer med tiden men just nu räcker det.

Sen har Hanni varit och hämtat ett tävlingsskåp till mig som jag köpt så det kommer att stå hos henne tills vi åker upp och tävlar nästa gång.

Kommande vecka tok-jobbar jag....det straffar sig alltid om man varit ledig mer än 2 dgr i rad.....;-) Men nästa helg är det ingen tävling så nu ska vi trimma ordentligt på vår LC:1 (tror jag det heter) och framför allt att vi kan göra fina halter utan att Lizza försöker "slå sig fri" från handen varje gång.....JA...det ÄR jag som slarvat,jag vet ;-) Men apropå slarv....nu står Lizza still när jag sitter upp....i princip ;-)

Nu ska jag chilla en stund tills det är dags att ta in hästarna för natten och sen e det hopp i säng för att orka upp vid 07 i morgon.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229