Värk överallt....

I dag har vi planering på jobbet men jag är hemma....har ont överallt men mest i skallen. Släpade mig ut i morse och släppte ut pållarna och fodrade i alla fall. Magnus for iväg supertidigt för att hämta spån/dus eftersom det var totalt slut.

Gårdagen(förutom träningen) var lite kaosig kan man säga. Allt ska ju gärna inträffa exakt samtidigt ;-)

När jag kom hem från jobbet ropade Felicia från stallet att staketet nog var sönder i hagen....NOG?!? Det kan man ju lugnt säga ;-) Det låg som spaghetti över hela hagen.....har man elband så är det inte ovanligt att det blåser sönder här med våra höst-stormar. Man måste hela tiden hålla koll så att tråden är hårt spänd så att blåsten inte får grepp....ja ni vet att tråd gärna slackar efter ett tag och det är inte alltid man hinner med att ha koll på det ;-) Men jag var ju tvungen att göra klart stallet först så jag kunde få in hästarna....deras "förståelse" för att jag behövde laga tråd medan det fanns lite dagsljus var på vääääldigt låg nivå ;-) Så tråden fick helt enkelt vänta.

När Magnus kom hem så körde han upp traktorn på skitplattan och lyste ut över hagen så vi kunde se tråden så det gick bra ändå. Under tiden som vi höll på med det så passade Guiness på att hugga tag i vattenbaljan och släpa in den i hagen helt och hållet.Den står ju med ena kanten utanför tråden eftersom vi har en flottör i den så det sitter en vattenkoppling där som jag inte vill att de biter sönder....ja karet var ju tomt såklart. Ja ha då var det vara att springa in och koppla på vattnet lite snabbt mitt i alltihop.....vet hur det slutar annars....de har inte heller så stort utrymme för tålamod nämligen ;-) Sen tillbaka och fortsätta laga tråd.

Ja sen in och styra upp det med Lizza som skulle iväg på träning. Själv hann jag varken äta eller nåt annat. Vi blev lite sena till träningen och jag fick komprimera framridningen lite. Vi var dock bara 4 i går vilket var superskönt och träningen gick fort och smidigt. Alla hästar presterade väldigt bra igår dessutom :-)

Sen hem och göra det sista i stallet innan natten och jag kände redan då att värken fått grepp om kroppen på mig. Vet inte vad det är men jag kan få sån "kroppsvärk" helt plötsligt....känns som växtvärk som man hade när man var liten och det är precis överallt i hela kroppen?!?

I dag har det spritt sig även till skallen.....men jag måste i alla fall packa inför helgen. Linda rider Lizza idag vilket är väldigt skönt så att jag kan fokusera på att packa sen i kväll. Nu ska jag bara vila ett par timmar.

Hörs senare ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Liv,
Anna,
Låter som min reumatiska värk lite :/
Förresten, köpte Linnex, herregud vad bra det är!! Kommer inte kunna leva utan det nu, så stort tack för tipset! 😊
www.equianna.blogg.se
westyarnhillside
westyarnhillside,
....ja jag har funderat lite på det också....:-( Ja Linnex är världsbäst och snudd på beroendeframkallande 😉
nouw.com/westyarnhillside
IP: 82.99.3.229