Vart är jag?!?

Vaknade vid strax före 06 i morse och hade ingen aning om vart jag var......tog en bra stund att komma på det och inte förrns jag klev upp och stod ute på hallen kände jag igen mig.........scary.....har vart där förut och vill INTE dit igen....känner igen symptomen :-(

Det är i alla fall grått ute men det utlovas sol efter lunch....;-) Det återstår att se.

Vi ska mäta om lite i foderkammaren med köksdelarna. Maken är osäker på att han mätt rätt....;-) Men vi får väl helt enkelt placera om saker och ting annars, det är ju en foderkammare i ett stall liksom ;-)

Alla hästar ska ridas idag. Grabbarna har jag ingen plan för vad de ska göra för stunden men Rox ska i alla fall filmas. Tror Aggish behöver trimmas och Biggi får en kondis-tur Skulle haft en träning i kväll men jag flyttade den till i morgon kväll istället. Behöver landa lite första dagen efter en nattsnurra med vändpass, det blev ör övrigt bara 3 tim sömn efter nattpasset igår så jag vet att jag kommer bli seg på eftermiddagen idag ;-)

Godisråtta ;-)

Lena kommer upp senare också och har en kompis med sig som ville låna Guiness på en tur. Mm, så ser det ut och vi får se i kväll hur dagen blev ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer