Vårtur i solen

Stallet klart och det är verkligen rehabilitering att få traska runt där på morgonen utan att behöva köra multitasking ;-) Har fyllt vatten i alla hagar och stod en stund och funderade på om jag skulle släppa över Aggish och Qsan på lite gräs......men kom fram till att det får bli i morgon istället då jag e ledig och har mer tid.

Aggish har klättrat och busat på sin ute-tur idag. Helt obegripligt hur "rädd" han är för precis allt ;-) Nu har han fått för sig att skåp-bilar och bilar med släp är äckliga också ;-) Vi har ju inte så mkt asfalt vi behöver gå på men en liten bit är det om man ska till klätterbacken. Och på den lilla snutten lyckas vi ALLTID pricka in minst 4-5 fordon som antingen skall passera eller som vi möter och alla har släp eller skåp ;-) Märkligt va ;-) Så vi har snurrat runt några varv på den lilla biten idag. Han beter sig precis som Lizza gjorde....står som ett ljus vid sidan av vägen(UTANFÖR vägbanan)och följer bilen med blicken och PRECIS när den passerar så kommer ett psykbryt och sen blir det karusell. Jag är ju van så det är inget som varken skrämmer mig eller får mig ur balans men det är bara ofattbart kan jag känna. Jag hade förstått det om jag suttit där och varit spänd och "rädd" att något ska hända men jag sitter ju helt avslappnad och bara vet att det "troligen" kommer att bli en karusell.....;-)

Well, frånsett det så är det som det är med honom....han måste få jobba och bli varm innan har släpper handbromsen och slutar "darra" för minsta lilla. Efter att vi klättrat en vända så slappnade han va liiite och efter 2 vändor i galopp på kraftledningsgatan så slappnade han av ytterligare och SEN gick det att arbeta honom bra ;-) Skön tur och sista biten hem gick han som en ridskolehäst......tills vi vände in på gårdsplanen...då va det tråkigt och han va tvungen att busa till det lite så då flög han i luften och försökte få mig att tro att det stod ett monster MITT PÅ GÅRDSPLANEN?!? Dock var gårdsplanen helt tom frånsett det som alltid står där så jag gick inte på den ;-)

Efter det fick de lunch och nu ska jag hoppa in i duschen och åka till jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229