Vårvinter

Blåser idag....IGEN....som fasiken....18 sekundmeter...trist :-( Dock är det i alla fall sol ;-) Hästarna fick frulle inne i morse, jag fick kaffe också vilket var tur för jag att jag snudd på skitnära vaknat lite på fel sida........på grund av blåsten ;-) Men det gick till sig och vid 09 satt jag på Biggi. Aningens bättre bjudning idag,alltså ÄRLIG bjudning utan spring pratar vi om. Han springer gärna och fort men han bjuder inte. Men som sagt, det har han börjat göra de sista dagarna. Och såklart....ju mer ben han får,ju mer bjudning kommer det. Men jag anser inte att jag ska behöva lägga så himla mkt tryck på honom för att han ska bjuda......känner mig som stor-tysken ibland....hahaha. Och allt det här handlar ju om att han bromsar för att han är så tittig, han är alltså inte trög för han är känslig för hjälperna men....ja......han väljer gärna att springa ;-)

endast 2 stycken 180 graders idag :-)

Aggish fick samma runda och han var verkligen ingen artig kille idag....hahaha. Fifan va det trollade i hans skalle. Till och med han bjöd på en 180 graders?!?

Fattar inte riktigt vad det är med de där 2 grabbarna.....de har varit tossiga i säkert 2-3 månader nu så jag kan inte skylla på varken väder eller pälsfällning......det trollar makalöst mkt i skallen på dem?! Det räcker med att jag harklar mig eller hostar eller nåt så flyger de i luften. Well, snart kommer värmen och då blir alla hästar lata ;-)

Oavsett så sköter sig Biggi alltid bäst när han är ensam även om han spökar mer då.Aggish kvittar det lite med, han är kanske lite coolare när han har sällis.......eller nä det är nog ingen skillnad. Men hur är det med era hästar? Är de sådär makalöst tittiga? Att de är glada, skuttar och är taggade är helt ok och heller inget konstigt....men så in i baljan tittiga.

I morgon jobbar jag kväll igen så det blir ridning på morgonen/förmiddagen. Tror Lena hakar på med Guiness så då tänkte vi ta en långtur. På fredag slutar jag 15 sådå får jag rida på kvällen.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229