Veterinären

Fick en akuttid i morse till Gerda för att kolla upp hennes bakben. Hon hoppade ned från sängen i fredagsmorse och troligen hände det nåt då. Hon har hoppat på 3 ben sen dess och vi ville vänta av helgen för att se om det blev nåt bättre vilket det inte blivit.

Det är pyttelite svullet över bakknät men annars inget konstigt mer än att hon är halt. Hon säger inte ett pip när man klämmer och känner heller.

Men hur som helt åkte vi in och fick det röntgat. Det ser ut att vara en ytterst liten spricka i själva skenbenet under knät om man säger. Troligen inget de kommer att åtgärda som det lät på dem. Man gör sällan nåt åt så små skador på så små hundar om det inte är en ren fraktur eller så.

Vi ska in i morgon igen då ortopeden ska titta på plåtarna mer ingående. Hon får i alla fall Metacam nu under några dagar och sen strikt vila såklart så nu ska hon och jag krypa ned i sängen😉

Ellen har varit hemma så hon har fodrat lunch och ridit Lizza och även longerat Guiness. Lizza fick ett kort joggpass på ridbanan och sen reds hon ut. Bra pass.

I kväll tar jag hästarna och i morgon bitti skulle Ellen ta dem för att jag ska hinna sova innan vi ska till veterinären igen.

Nu sängen så jag orkar jobba i natt😉

Trätt tjej där hela underkäken hänger....hahaha.Men hon va himla duktig i alla fall.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer