Vilo-Lördag

En ganska skön dag även om jag inte direkt legat på rygg ;-) Sov till 14 vilket var behövligt.Efter det har jag fixat i ordning kvällsfoder och lite annat små pyssel. Maken har slagit vallar hela dagen och nu i kväll har vi varit i Klinte och hämtat mat. Magnus åkte iväg igen för att slå och jag slajdade ned i soffhörnet 1 tim och slumrade till en ljudbok...mmmm.

Stina har varit med ned till betet och på något outgrundligt sätt lyckades hon hitta ko-bajs att rulla sig i ?!? Hon fick duscha sen men det var tydligen inte riktigt lika roligt...hahaha. Nu e hon ren en stund i alla fall ;-) 

Bebisarna sover mest och man KAN inte låta bli att mysa med dem varje gång man går förbi valplådan....Iris räknar dem hela tiden. Hon e så söt för hon sticker in huvudet genom hålet (det hon hoppar in/ut genom) i lådan varje gång man varit där för att "räkna" dem...hahah. Hon tittar snabbt att alla fem ligger kvar och sen tittar hon på mig precis som hon menar att JAG inte behöver räkna dem för det har hon redan gjort ;-) 

Stina känner sig nog lite ensam just nu för att hon inte får vara med Iris :-( Fast hon är med mig hela tiden istället. Hon sover med mig när jag kommer hem och sen får hon vara med mig i stallet och med hästarna. Hon får ju vara i hundgården lite ibland också. Inte för att Stina skulle göra valparna något men Iris däremot.....;-) Det går nog bra sedan. Det var aldrig några problem med Iris och Haffa då hon fortfarande levde.

Nästa helg är inte vilken helg som helst ;-) På Lördag har vi bröllopsdag och i år ska INGEN av oss glömma den ;-) För 5 år sedan gifte vi oss, herre gud man fattar inte hur fort tiden går.....Och hur mkt det hänt sedan vi träffades-8 år sedan.

Västergarn är sålt :-) De som köpt det verkar hur bra som helst. Det var så roligt för de blev så himla glada då vi accepterade deras bud,det kändes verkligen roligt. Det känns också som de kommer att "ta hand om" Västergarn och göra något bra av det.

Man måste gå vidare i livet( till skillnad från en del andra...hahaha) och nu är tiden i Västergarn över. Vi har miljoner saker på G här på Runne och hade man bara lite mer tid.....;-) Det blir vårt livsprojekt och frågan är om vi någonsin blir "färdiga" ;-)

Nu jobb och i morgon natt e jag ledig :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229