Vilodag fast arbetsdag

Lizza har vilodag idag. Jag va lite sugen på att rida i morse men hon behöver sin vilodag. Så jag fick hitta på annat istället ;-) Jag har harvat ridbanan i flera tim (känns det som) och flyttat lite underlag från ena kortsidan till den andra då det är material på ena sidan. Inte så att det stör ridningen så men det ska ändå flyttas ned för annars kommer det att bli störande. Sen byggde jag upp en ny serie bestående av bom-räcke-oxer-oxer.

Det är 2,50 mellan bommen och räcket. Sen är det 5,50 mellan räcke och första oxern och 6 m fram till sista oxern. De andra bommarna ligger på volt,alltså 4 bommar på volt. Detta ska vi trimma på i veckan....blir på fredag tänkte jag. Vill ha ett par språng i kroppen innan helgen då vi tävlar på Lördag. Vi åker med färjan vid 16-tiden och kommer hem på Söndag eftermiddag. Ellen åker med och vi bor (som vanligt) hos Hanni :-) Så himla superbra att vi har både boende och uppstallning där.

Sen har vi småpulat lite här hemma.Magnus har fixat lite detaljer på Hästis och jag har packat lite saker som ska med i helgen.Skönt att ha vissa saker klara eftersom det e rätt mkt som ska med.

Magnus åkte iväg för att fixa dropplisten ovanför luckan på Hästis. De förra ägarna hade lyckats trycka till bakre delen av skåpet och även då manglat dripplisten. Låset till dörren bak är lagat och låsningen till britsarna inne i hytten där man sover är också "korrigerade". De va lite halvdant gjort så Magnus fixade till det. Så nu e det mesta klart. Det e några smådetaljer kvar men inget som direkt stör.

I kväll blir det pizza(enligt maken)....hahaha....Magnus gillar inte för stark mat och jag ÄLSKAR stark mat. Jag gjorde korvstroganoff i går kväll på RIKTIGT men den blev nog liiite för stark för honom ;-) Ellen och jag åt för glatta livet och hon tog med sig matlåda till jobbet också. Så resten som är kvar äter jag upp i morgon.

Jag har haft en "baksmälla light" idag....inte riktigt som förut så det var skönt. Men det var nog bra att Lizza skulle vila idag. De gick ju ute i nättras men i natt blir det kallt igen....SUCK säger jag bara. Kan det blir ordentligt vår nån gång.....

Nu ska vi beställa mat så vi hörs i morgon. Det är dressyträning för Gill i morgon bitti också :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer