Vintersol och snö

Den här dagen har verkligen varit underbar.Man ville liksom inte ens gå in när man va klar ute på gården idag :-) Agge var prillig och matade på bra idag. Han har fått galoppträna/konditionsträna på Runnekvior. Eftersom det var så fint väder så passade varenda människa i bygden på att ta fram sin motorsåg och börja fälla skog och hålla på....hahaha...är det inte galet typiskt ?!? Sen hade de gjort världens största brasa i skogen......typ maj-bål eller nåt men jag övertalade Agge att traska förbi och de stängde faktiskt av sina motorsågar då vi skulle passera ;-) Det var inte så kallt heller, bara -3 eller nåt.Däremot var det -9 i morse när jag släppte ut dem.

Resten av dagen har vi pulat ute med massa saker. Anna har varit här och ridit Dollar och idag var han ett riktigt "pain-in-the-as" i stallet.....han försöker sätta Anna på plats lite,hon är lite snällare än vad jag är ;-) Men jäklar vad han vet vad skåpet ska stå när jag kliver upp under näsan på honom och fräser till...hahaha...men vi har haft våra uppgörelser när han var liten,kanske svårt att tro men har var ett riktigt "svin" att hantera emellanåt.

Sen har jag faktiskt monterat de första öronen på en luva,satt passpoal och bling :-) Nu e det bara 52 luvor kvar...hehehe. Ska visa sen hur den blev men den e inte riktigt klar idag.Får fortsätta en annan dag.

I kväll har vi badat tunna (igen)

Tog av Rox hennes bandage för gott idag. Så himla snäll, stod helt still ute i hagen under tiden som jag fixade med benet. Hon e så himla go för varenda gång jag kommer ut och ropar på henne så kommer och och ska mysa,lilla skruttis. Hon ska snart igång igen också.Tror hon har ganska tråkigt på sin vintervila ;-) Lite rund om magen har hon också blivit.

Nu ska jag krypa ned i sängen.Maken kommer nog framöver, han ska alltid sitta kvar tills ölen e slut ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer