Waaaaar..............

Nu kommer jag starta krig mot myggen!!!!!!!!! Stackars Ággish som blir helt galen av myggen. Nu ska jag åka till Jula och köpa "Mygga" som man har till människor och stryka under magen och bakbenen på honom. Vi får se om det funkar.

I dag har hästarna blivit tömkörda och det var verkligen något som Baggis aldrig varit med om....han tyckte att jag hade väldigt mkt "snören" runt honom så han blev lite skärrad men vi jobbar vidare på det.

Curre fick komma in en stund i kväll. Han känner sig nog väldigt ensam utan Sixten:-( Han är runt benen på oss hela tiden och lämnar inte gården längre. Men det är inte så lätt att hitta en kompis i hans egen ålder heller :-( Så vi letar vidare.


I morgon ska jag först in och träna en sväng,sen till Jula och köpa terrassvärmare, sen kommer Lena och ger mig fotvård :-) Underbart och såklart ska vi fika och babbla under tiden också ;-)

På eftermiddagen ska jag rida Rox inna jag själv åker iväg med både Aggish och Baggis och tränar dressyr :-) Baggis ska mest bara få känna p det lite eftersom han inte blivit riden på ett tag.

Sen på kvällen har jag hoppträning här hemma. Så ser planen ut. Med lite tur kanske någon kan filma dressyrträningen i morgon också.....kanske ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Myggen är verkligen för jävliga i år!!
nouw.com/mariellefriman
IP: 82.99.3.229