Wow-feeling

I dag hittade vi den där wow-feelingen :-) Hittade en bättre position i sadeln också. Aggish har stooor aktivitet i bakbenen och han måste ge större språng så att det inte bara lyfter uppåt i bak. Men idag fick jag honom i bättre bjudning utan att det blev för mkt. Stundtals så var det som att sväva och det är där vi ska vara hela tiden. Vi har dock en bit kvar till den känslan totalt ;-)

Hyggligt utpumpad km jag hem vid 17-tiden. Lena hade mockat både inne och ute och laddat båda fodergrindarna-bästa Lena :-)

Så jag rann ned vid fikabordet och andades efter att tagit hand om Aggish och allt i LB. Hästarna fick kvällshö under tiden vi fikade och chillade en stund och sen tog vi tag i Biggi och Elliot. Rox har vilat idag eftersom hon gått varje dag denna vecka............ja förutom en dag då.

Biggi var kung idag........han har sina ljusa stunder den fuxen ;-) Han både gick bredvid och före Elliot............sen travade han först till och med. Ja fuxar ÄR fuxar säger jag bara ;-)

Efter att Lena åkt hem roddade jag klart resten i stallet så vid strax efter 21 åt vi kvällsmat och nu är det bums i säng. Klockan ringer 05.45 i morgon ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229