Yeay

Äntligen lite roligt att se fram emot :-) Dock en stund kvar......;-) Men i April åker jag till fasta landet och går VBR-fördjupning :-) Så efterlängtat och det ska bli så jääääkla kul att träffa Lena Gunnarsson igen och ja.....alla andra också såklart :-)

Nu är det ett tag sedan jag gick VBR-utbildningen och en fördjupning kommer verkligen perfekt. Riktigt nörda VBR en hel helg.

En sak som verkligen förvånar mig är att Gotland är så otroligt trögt och man väljer att hålla sig i bakgrunden och inte vilja haka på?! Men det är väl lite gotland i ett nötskal ;-) När jag pratar runt med andra "VBR-kollegor" så är intresset SÅ himla mkt större och att fylla en VBR-kurs är peanuts.....men på Gotland är det helt annat. Jag SER ju hur många ryttare som VERKLIGEN skulle behöva detta, som TROR sig kunna och veta......men som inte kliver fram och säger "det där vill jag vara med på" ;-)

Ja ja, det får vara vad det vill med den saken. Jag skiter i folk och deras ointresse, tolkar det mer som osäkerhet och att inte vilja "blotta" sig ;-) De är välkomna oavsett när eller om i alla fall. Med tiden tror jag kanske att ryttare som idag inte "vågar" krypa fram kanske kommer med tiden ;-) Man får hoppas för deras hästar och deras egen skull :-)

Nu fick jag lite ny motivation och inspiration så jag kanske kan hålla humöret uppe ett tag ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229