Yr.....eller bara vanlig "baksmälla"

​Det här med "baksmälla" har väldigt olika innebörd för olika människor. För MIG är baksmälla något heeelt annat än den som ni övriga oftast har ;-) "Min" baksmälla grundar sig i andra saker och har andra symptom.

De sista dagarna (2-3) har det varit lite mkt i min skalle....eller lite för mkt för MIN hjärnkapacitet. Jag blandar ihop dagarna och minns inte vad jag gjort eller vad som hänt.Jag gör saker utan att veta om det och saker som SKA göras blir inte gjort och jag minns varken varför eller att vi ens bestämt det.

För 1-2 mån sedan blev jag superstressad,frustrerad och arg över just det faktum men idag släpper jag det och konstaterar "ok,en sån dag och jag har inte skött mig helt enkelt.Nu börjar vi om."

Hur som helst så har jag nu svårt att precisera de sista som hänt eller varit och måste själv gå tillbaka för att veta vad jag skrivit eller inte skrivit till er....😉

I går körde jag i alla fall sis häst Curre till veterinären för en koll på hans foderfickor han har. Det var(som väntat) inte alls så hysteriskt som den tidigare veterinären skrämt upp sis med. Självklart är foderfickor ett extra pyssel men hade man tagit den förra vet på fullt allvar hade vi kunnat ringa slaktbilen direkt....hur som helst gick det bra och det finns en framtida plan för Curre :-) Jag fick också chansen att lufta ett par saker angående mina egna hästar ;-)

Efter det bestämde vi att ha en sis&sis kväll hemma hos...just sis...hahaha. Vi köpte lite ost&kex och sill&potatis. 

Jag "skyfflade" över Lizzans ridning på Ellen...(NEJ jag har inte dåligt samvete för det) och sen satt jag hos sis hela kvällen och bubblade allt mellan himmel och jord. Vi badade i poolen och plötsligt var klockan 01.20......?!?! Dags att cykla hem. Så himla skön cykeltur i sommarkvällen :-) Helt vindstilla och lite dimmigt.

Det resulterar såklart i att jag är lite trött idag för att jag inte sovit lika mkt men jag sov ändå till strax innan 10. Hm ja....sen då...idag ska jag bygga ett par hinder till Nadja som kommer och skuttar lite på Lizza. Nadja ska få låna Lizza till RAS i år och första omgången är nästa helg och som går på 1 m. Det blir alldeles lagom för Lizza-Kizza som varken hoppat eller tävlat på ett tag ordentligt.

Nadja kommer också att få låna Lizza till en lagtävling i Oktober. Jag är inte så mkt för "lagtävlingar" då jag inte får välja lag själv...hahaha. Nej men de yngre tjejerna får gärna sköta den biten faktiskt.

I dag ska jag(som sagt) sätta upp de hinder Nadja ska hoppa i kväll. Sen ska jag sätta mig i solen på uteplatsen och bara vara.....eller ja...det KAN jag ju inte så jag ska lyssna på ljudbok och virka under tiden...haha. Men DET är avkoppling för MIG. Att inte göra något alls är bara stressande i min värld och det är DÅ jag går igång och startar upp tusen projekt som sen slutar i att jag knappt vet vart jag är ;-)

Jag hade blivit så himla nöjd om min laptop hade kunnat komma idag också....men den ligger (enligt spårningen) inne i Visby sedan 04.30 i morse.....svårt att tro att de lyckas få ut den till kund idag.....här på ön är man inte så himla snabb med den saken.Dessutom ska den hämtad på Coop i stan kom jag på nu så jag måste i alla fall åka till stan i så fall....får nog ta det i morgon i så fall när jag ändå ska dit.....mer om morgondagen en annan dag ;-)

Men nu.....en kaffe,en knäckemacka och lite ljudbok ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229