Ytterligare en dag....

Med facit i handen så har den här dagen så blev den här dagen bra. Det studsar upp och ned men idag har det varit bra. JAg hoppas att det betyder att i morgon också blir en bra dag😃

Jag har varit i människobyn en sväng och köpt en "sportväska" att ha när jag rider ut.....eller på ridbanan för den delen. Jag har ALLTID telefonen med mig och det blev för knöligt att ha en vanlig magväska. Sen har man ju inte alltid jacka på sig nu heller.

I morse galopptränades Lizza,det var Ellen som gjorde eftersom jag skulle till stan. Ellen älskar att galoppträna så det passade ju bra ;-) Sen har jag trimmat Lizza i kväll och även om hon ansåg att hon gjort sitt i morse så bet hon ihop och jobbade på bra. Hon är lite "betes-lat" nu(vilket hon även var förra sommaren). Visst kan man avhjälpa det genom att ha dem inne på natten men jag vill att hästarna ska få vara hästar och då får hon hellre bli lite betes-lat och lite rund.Det får vi bara försöka jobba bort.

Efter det hade jag en lektion och den gick himla bra,flera steg framåt sedan förra veckan😃

Maken har rest stolpen till den nya ligghallen och sen har vi stripat lastbilen på motorhuven😃 Det blev skitbra så nu ska vi "bara" sätta på resten också. Det är inte direkt gjort på en kafferast så vi ska ta det när vi har tillräckligt med tid.

I morgon ska maken iväg och slå en vall på morgonen......eller om det blir på kvällen.Det beror lite på regnet....vi ska i alla fall åka till Käldhage Gård och titta på deras djur. Jag känner ju dem och har varit där förut men nu har de fått så mkt nya djur så vi måste verkligen åka dit och hälsa på.

Ja så idag mår vi bra i kaoset.....nu tar vi en dag i taget och siktar på att morgondagen också blir bra😃 Jag har ju inte sovit ordentligt på flera dygn så jag hoppas att jag kan göra det i natt.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229