Yyyeah.......23:04.....5 min tidigare

Ja man ska aldrig ge upp hoppet ;-) I kväll va jag klar 5 min tidigare än igår. Däremot har kvällen med hästarna varit sådär.......eller den sista med Aggish kan man säga ;-)...kom och köp...idag va han vääääldigt billig....kom upp i sadeln runt 21 och det gick hyggligt de första 15 min iväg....sen fick han fullständigt frispel på alla myggor. Han började med att kosparka vartannat steg i en ½ km tills jag tröttnade ur och travade. Då gick det ok ett par km men när jag saktade av började han igen och det gick inte alls att sitta i sadeln,jag fick stå......i skritt..inge jobbigt alls ;-) Sen när vi va på väg hem va det bara helt lönlöst. Han hoppade på stället och galopperade på tvären och när jag väl fick ned honom i skritt stod han still och hoppade upp och ned och satte huvudet mellan benen.....suck. När det va typ 1 km kvar hem hoppade jag av. Sen taktade han bredvid mig och kosparkade hela vägen hem och jag fick försöka hålla honom ifrån mig för hans sparkar va så kraftiga att han nästan höll på att träffa mig. Men det va skönt att gå för det gick bara inte att sitta på honom och i morgon har väl ryggen packat ihopa helt är jag rädd för...

Sen va det verkligen distriktsmästerskap i Jenka i spolspiltan när jag skulle duscha honom efteråt.....det slutade med att säkringen gick på mig och jag skrek till honom att "nu är det noooog"....då stod han blixtstilla i hela 10 sekunder ;-) Inte förrns jag krånglat på honom Eksemtäcket blev han lugn. Jo det är såklart synd om honom att han blir så påverkad av mygg men han måste ju hejda sig lite i alla fall.

Rox har gått i töm idag och var lugnare än väntat. Men så va det fasiken +27 grader....Baggis har jag longerat och det är uppenbart hur han blivit riden genom åren.........han duckar in nästan i bogen och sen går frambenen som en symaskin....men till slut slappnade han av lite och både längde och vilade på steget. Sen fick han några spunkanfall också....hahaha...HAN kan bocka kan jag meddela ;-) Maken frågade om jag verkligen skulle rida den hästen....hahaha. Jodå, han va bara lite glad men det va inte mer än så ;-) Tror inte han håller på så vanligtvis när man rider. Han va i övrigt väldigt cool men han har ju inte blivit riden på 3 veckor.

Aggish ÄLSKAR sin rymddräkt :-)

"För-bete" för Baggis-Rox och Guiness.

Nu är jag helt slut som artist. Ska gripa några timmars sömn innan träningen i morgonbitti. Sen har jag dressyrträning efter jobbet med Aggish.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229