ÄNTLIGEEEEEN :-)

Ni vet när man bett om att något skall bli gjort i sådär 3 år utan att det inträffar.........och sen plötsligt en dag från ingenstans så bara sker det?!? Maken tog tag i utbyggnaden av foderkammaren.....bara sådär.....mitt i höskörden.....det bevisar ju ändå att enda sättet att få något utfört ÄR att tjata....tjata....tjata.....;-)

Voten är gjuten och har nog brunnit klart idag eller i morgon. Sen ska "bara" resten göras också ;-) Men det är i alla fall en början :-)

Biggi fick en tur igår. Fin som snus men lite mer spänd än han varit senaste. Nu blåste det halv orkan iofs men det var nog tur denna gång för det var så himla varmt och kvavt i luften....trodde det skulle börja åska nästan....

Aggish vilade igår så jag hade "bara" Biggi. I dag ska Moa rida Aggish tillsammans med Lena och Elliot. Själv får jag kravla mig upp på Rox en sväng äevn om jag inte är så himla sugen. Nej det är absolut inget fel på henne,tvärtom, men jag klickar inte alls med henne.....blir mest trött och irriterad när jag rider henne. Men jag ska bita ihop och försöka vara glad och positiv ;-)Nu har hon nog stått snart 1 vecka och bara blivit tittad på så det kan vara lite fart under galoscherna på henne ;-)

Bihålorna trycker som fan och skallen dunkar i dag också. Måste förbi apoteket och få fatt i nässpray också. Sen måste jag in på banken och få igång mitt bank-id. Bytte telefon i förrgår och banken kräver att man hämtar nytt bank-id med dosan......som jag inte använt på sådär 3 år...;-) Jag har ingen aning om vilken kod det är på den längre. Har testat 3 stycken och nu är den låst....fattar inte varför de ska krångla till det så?! Jag har alltid hämtat bank-id via telefonen tidigare vilket har gått hur bra som helst men NU går det inte längre.

Måste betala hovis-fakturan..........för HELA förra året.....jo det är sant. Han har ingen vidare ordning på sin bokföring så han skickade EN faktura för hela förra året. Vi har ju haft en dialog och jag har ju såklart sagt till honom att han måste fakturera efter att han varit och skott........vilket han dock struntat i :-( Tror ni jag är nöjd? Knappast. Det är ju inte så att jag har möjlighet att humma en summa varje gång och öppna ett separat konto för att hålla pengar till honom ;-) Sen blir det knasigt med momsen för jag kommer inte få tillbaka den momsen förrns 2021.....Nä nu får det VERKLIGEN bli ordning på honom efter detta!!!! Tänker att han får vänta på sin betalning lika länge som jag fått vänta på mina fakturor.....;-)

Nu ska jag iväg till jobbet. Eller när ni läser så har jag nog varit på jobbet i minst 1 tim i vart fall ;-)

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer