Året är snart slut

Nu är 2017 ju snart slut. Jag vet att jag sagt flera år i rad att "i år är det mitt år"......så har det dock inte blivit och det ska bli roligt att se vad jag skrev i mitt brev förra nyår. Jag kommer aldrig ihåg vad jag skrivit vilket såklart är ganska kul :-) Men jag har svårt att tro att ens NÅGOT av det jag tänkt mig har inträffat under det gångna året ;-)

I går när vi for till byn för att handla så konstaterade vi att under 10 år har vi varit på lika många begravningar för nära och kära :-( Men vi har i alla fall fått gå på ETT bröllop-Mårten och Amanda 😉

Givetvis har jag inte kunnat berätta om alla saker som inträffat under året, vissa saker måste man hålla för sig själv....både för sin egen del och för andras del. Och allt som varit har också fallit in under den tid då jag varit som mest "nedsatt" på grund av min hjärntrötthet. Jag hade aldrig kunnat drömma om att man kan bli "sjuk" i nerverna i hjärnan?!? Men nu har jag lärt mig det också ;-)

Det som ibland varit lite frustrerande är att alla kanske inte förstått varför jag varit som jag varit, allt står inte i pannan på en och allt går inte att se....men trots att jag försökt att förklara har jag ibland upplevt att människor tyckt att jag varit "lat" eller "bekväm"........ni som känner mig vet att just DET är ingen egenskap som jag besitter överhuvudtaget ;-) Magnus har varit fantastiskt förstående och försökt att få mig att varva ned och INTE få dåligt samvete om jag "väljer bort" saker som jag själv egentligen får dåligt samvete av att strunta i.......

Summan av det hela är att när jag tittar i backspegeln för detta år så förstår jag nu varför jag bränt ut mina batterier.........jag kan till och med förvånas över att det gick så länge som det gjorde UTAN att skallen brakade?!?

Men jag ser det gångna året som en "skola" där jag faktiskt lärt mig mkt om andra människor och också lärt mig att JAG är viktigast. Fungerar inte jag så fungerar inget annat heller :-)

Ni kanske tycker att det är tidigt att skriva en "Årskrönika" men jag fick feeling på det nu. Sista dagarna har min energi varit bättre och jag har lyckats "spara" en del och tanka på.

Jag har en hyggligt klar plan över kommande år och ledordet där är "bry dig om dig själv och låt andra bära sina egna bekymmer".

Nu är det stall-tajm ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer