Beaten hero..........

Ja ordningen blev springa, handla maskmedel(valparna), rida Lizza, "rida" Roxan, fodra skogen,äta....och nu kan jag lova att det ska bli sova...hahaha.

Ja e så himla slut i kroppen idag, blev bara 4 tim sömn efter natten och sen fullt skägg hela dagen. Givetvis hann jag inte med att åka till människobyn så det måste jag göra i morgonbitti innan jag rider....eller så rider jag först?!? Får se hur trött jag e ;-)

Red med Ellen och Dollar och vi planerade att rida ned till Västerbykviar....vilket vi gjorde också. Vi hittade en superfin nylagd "grusväg" som vi red in på. Visste inte riktigt vart den slutade men vi hamnade på baksidan av en gårdsplan 1 km längre in i skogen så vi fick vända.Dock blev det 2 km fin tempotrav i alla fall :-)

Sen fortsatte vi hemåt och blev överraskade av regnet....vilket jävla regn?!? Det skulle INTE bli regn i dag så vart DET kom ifrån vet i tusan....men blöta blev vi i alla fall. Men det var som samtidigt så det va ju inte direkt kallt.


Lizza fick inte spelet av regnet idag heller så det var ju bra ;-) Sen travade vi en bra bit i nästa skog också.Dollar va så snubblig så vi travade på för att han skulle få lyfta lite på fötterna bland alla rötter m.m.

En miljard flugor och tvåhundratusen flugor senare var vi hemma igen. Sen va det Roxan.Hon fick gå en stund i lina först och idag busade hon till det med ett par bocksprång?!? Sötnöt :-) Sen skrittade vi runt på gårdsplanen så 2-3 ggr till så tar vi ut henne på en kort tur längs grusvägen ;-)

Skogen klar och maten intagen(i min mage) och nu ska jag "dö" i sängen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer