Dagen efter -kvällen före

​Åh va gott det var att äta julbord😃 Kändes som man skulle rulla fram efteråt och så känns det nästan i dag också. Det blev inte särskilt sent för vi var nog hemma runt 23-tiden. Maken var däremot uppe en stund till och badade i tunnan tillsammans med Pettsson och Mårten.....vilket innebär att maken är lite sliten idag....hahaha. Själv göra själv ha 😉 Jag mår som vanligt bra och har gjort klart i stallet precis. Ska ta mig ann Lizza sen i kväll när de kommer in för hon har slagit på sig på vänster bak på framsidan av kotan.Inget farligt så och inget svullen men det måste göras rent.

Hon vilar idag också och sen ska hon ridas i morgon. Ska fixa vaccination i morgon kväll också. Bra att få det gjort nu under viloperioden och sen ska det tydligen in i TDB numer. Veckan som kommer är det mkt jobb(bara för att kunna få vara ledig på Julafton) och likadant nyårsveckan för att vara ledig på nyår. För min egen del skit det samma om jag jobbar eller inte men maken blir inte lika imponerad om jag jobbar😉

Sis och Birger har varit förbi här en sväng men hade inte tid med fika.....lika bra det för vi hade inget fikabröd heller..hahaha. Får bli en annan gång.

Skönt att året går mot sitt slut nu och att det bara är ett par veckor kvar av all denna hysteri. Sen kan man börja leva normalt igen och folk är som vanligt, butiker är öppet som vanligt och allt fungerar. Det är så märkligt i vårt land för så fort det blir jul så slutar allt fungera?!? Människor är väl aldrig så ensamma som under julen för att folk "låser in sig" men sin egen familj. Fy va trist😨

Vår julafton består av Julfika hos Gerd och Bosse. På kvällen kommer det hit lite vänner och vi har paket-auktion,dricker glögg och äter godis.Den som inte vet vart de ska ta vägen får komma till oss. 

Hur som haver, maken ska göra lasagne nu (tar ju lite tid) och jag ska sy lite pannband....eller nåt annat som kanske fastnar i händerna på mig på vägen dit....haha...kom just på att jag skulle göra om "sy-hörnan"....hmm, ja vi får se.

Kaatjiing ;-) 

Gillar

Kommentarer

TheBlondeRider
TheBlondeRider,
Åh julbord!😍
nouw.com/theblonderider