Dagen idag

Liza va här och jag "stal" lite mer sadelkunskap av henne...hehehe. Hon kollade på Dollar och den sadel han hade innan Schöntalen. Det var min gamla fälttävlanssadel som e...typ 30 år. Hon höll med om att den låg hyffsat om vi lade en tryckutjämnare mellan, den e ju dessvärre OCKSÅ liiite smal i kanalen men den har han inte haft ont av i alla fall. Så den kommer han att ha nu med en pad. 

För övrigt hade vi en trevlig fika innan de skulle bege sig till flygplatsen. Gillar hennes tänk och inställning till häst och allt runtikring. Hoppas på att hon kan komma ned fler gånger för jag både VET och har sett att det går ett antal hästar med "fel" sadel på ryggen här på ön.......man skulle bara önska att de ryttarna hade tillräckligt med intresse för att förstå varför deras hästar reagerar som de gör och varför de står med skador både då och nu....

Hur som haver...har tvättat lite mer täcken och även Biolightat Lizza.de har gått ned på betesvallen i kväll och gissa om det var 3 hysteriskt glada hästar som tok-skenade iväg när vi släppte dem :-) Underbart att se :-)

Sen har jag försökt sova ett par timmar men inte lyckats....jä jä, det ordnar sig nog, sover desto bättre i morgon...hahaha. 

Ann och Christer har varit här så himla passligt för jag hade gjort en Rabarber-paj (jo det är sant) så den slukade vi nästan tillsammans :-)

Sen har de såklart gullat med valpisarna....om jag inte e HELT fel ute så blev nog Ann sugen på en liten valpis ;-) Ja vi får se, det är några veckor kvar ännu.

Jo har gjort ett klipp....igen :-) Fick äntligen tag i nya benskydd (Equick) till Lizza på extrapris....ja va trodde ni..hahaha, jag e en mästare på att få tag i dyr utrustning billigt :-)

I morgon e det styrketrim för Lizza. Dollar kan nog börja ridas nu och får skritta de närmaste dagarna. Sen ska han tömmas minst 2 ggr/v i fortsättningen så att ryggen håller sig. Han kommer behöva masseras och stretchas mkt också så tjejerna har att göra med honom. Men å andra sidan e det sånt jag nästan gör dagligen på Lizza ;-)

Ska jobba Roxan i morgon också om jag får hjälp av Ellen.

Nu ska jag i alla fall susa iväg till jobbet.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

tavlingsryttarna
tavlingsryttarna,
Skönt att de ordnat sig med sadel, aldrig kul när de krånglar...
nouw.com/tavlingsryttarna